sunnuntaina, toukokuuta 14, 2006

Iltalenkillä

Iltalenkki on apea. Hallan aistii, vetäydyn lenkkipuvun sisällä ja hölkkään vain siksi, että paleleminen loppuisi. Tuulee Pohjoisnavalta, Huippuvuorilta, Arkangelista, Ivalosta.

Penskat ovat löytäneet liidun ja piirrelleet ja kirjoitelleet asfalttiin. Pyöreäkärkinen sukkula syöksee kahdesta (??) keulaikkunastaan tappavia säteitä avaruuteen. Ja nuo pyörylät ovat ilmiselvästi joditabletteja, joiden ympärillä on radioaktiivista säteilyä merkitseviä viivoja... Tai sitten eivät. Lapsiparat. Jos he kuvittelevat, että ihmisissä on tuollaisia ankaria, huumorintajuttomia viivoja, useita mystisiä reikiä oudoissa paikoissa, tai karvaisia ulokkeita, heillä tulee olemaan tuskallinen ja hermostuttava varhaispuberteetti. Ja kenties suuri helpotus ja lempeä valaistuminen myöhäispuberteetin koittaessa.

Kuvituksen laitaan on kirjoitettu horjuvalla käsialalla vittu, mutta se on yliviivattu häveliäästi noin 14 kertaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

anatomia on iloinen asia. toisaalta pitää näyttää, että uskaltaa ja toisaalta ollaan niin häveliästä. töissä tulee vastaan aikuisiakin, joille esimerkiksi niin hävytön sana kuin "rinnat" on mahdoton mainita. asiakkaiden ilmeet ovat joskus näkemisen arvoisia, kun parikymppinen pieni tyttö puhuu heille asioista niiden oikeilla nimillä.
-strangelove-

ps. lasketaanko oz xl dj jo sanaksi?

Jenni kirjoitti...

Rinnat menee, mutta sanan "nänni" kohdatessaan on moni aikuinenkin mies lamaantunut...

oz xl dj, tuota, joo... on se. Tarkoittaa pygmikielellä "pyhää raparperia". Sana on tabu, siksi se on niin vaikea lausua.

Juha K. Korento kirjoitti...

Hieno postaus. Tuli kylmä kun luin sitä. Se on aikamoinen saavutus pelkillä näppikseniskuilla.

Jenni kirjoitti...

Lapaset kädessä pitää sinun Jemory lukeman:) Kiitos.