sunnuntaina, huhtikuuta 02, 2006

Kliivits, Antti, Pyttipannu

You know. Olin varmaan pikkujoulussa oma sillisä itseni, kun on TAAS lukijoita lähtenyt... Plevnassa oli tarjolla ruumiin-, hengen-, ja silmänruokaa. Hymyile Antti! Olet piilokamerassa. Paikalla nähtiin myös yksi kookas cityfasaani, joka jossakin vaiheessa vaikutti siltä, että saattoi yrittää hankkia koko haaremin kerrasta.

Hyydyin ensimmäisen jatkopaikan jälkeen ja viimeinen kirkas muistikuvani on Turistista, joka nipisti minua poskesta. Olin jotenkin lahjonut itseni Tampereen täysimpään bussiin ja päässyt lopulta uhkailemalla, kiristämällä ja heittäytymällä satelliittipaikkakunnan vihoviimeiseen taksin eteen.

Hämmästyttävää, miten alkujänskätyksen hävittyä (noin puolessa minuutissa) kaikki olivat niin omia ja bloginnäköisiään ja... ja... NIISK, aivan mahtavia. Yllättäviä tuttavuuksiakin löytyi: kainot kevätsortsit vielä eräälle, jonka kanssablogisti on sokea ja vähän kuuro ja pikkuisen pihalla.

Ojennan täten kullalla ja platinalla silatun kunniasillin Kauralle ja hopeiset erityis- & ylistysmainintasillit kaikille mahtaville paikalle sankkana saapuneille henkilöille löytyi heiltä sitten tissit tahi ei.

Nähdään!

15 kommenttia:

Piikkari kirjoitti...

Voi paksa, voi felvetti :-O Olisit sanonut että olet tulossa niin mä olisin ollut tulossa :-o Tosin tulin vasta koneelle enkä edes tiedä mistä on kyse. Prkl.

Wilhelmiina kirjoitti...

Jou! Katso edellisen kirjoituksen kommenttiloota.

Oli mahtavaa tavata, jes. :)

Kaura kirjoitti...

Kunniasilli! Tämä nyt on aivan liikaa! Panenkin sen takanreunukselle parhaalle paikalle.

Jenni kirjoitti...

Voi Piikkali! Ensi kerralla, ensi kerralla! Ojennan sinnulle henkisesti itseveistämäni puisen kannustussillin mukanaolemisen hingusta. Prkl.

Kaura on kunniasillinsä ansainnut. Ehkä sitä kuitenkin kannattaa säilyttää pakastimessa.

Wilhelmiina! Panen meiliä kunhan kerkiän, kuvat kiinnostaisi, mutta mitenkähän tuon julkisuuden kanssa... täytyypi ihan miettiä.

Herkku kirjoitti...

Jenniiii! Kiitos vielä aivan loistavasta seurasta, sinä mainio ihminen. Vi ses!

Jenni kirjoitti...

Hei Herkku! Joudun varmaan saikulle poskilihaskrampin takia:)

Näkyillään ja kummitellaan!

kukkis kirjoitti...

Täytyy pitää pieni tauko tässä raporttien kommentoinnissa. Ei posket kestä tämmöistä. Päässäkin pyörii enää yksi ainoa ajatus:

Antti!

Jenni kirjoitti...

Terve kukkis! Tietokone voi vaarantaa poskilihaksesi... Ensi kerralla ei tarvita olkipukkia eikä tonttulakkia, riittää ihan se kliivits ja bodatut posket:)

Jenni kirjoitti...

Tarkoitin niinku miitissä, toisten tunnistamiseen...

Ohari kirjoitti...

Jenni, sinä häikäisevällä hymyllä varustettu Super-Sankari! Oli kivaa tavata! Antti! (Kohta loppuu näppäimistöstä huutomerkit! Pakko! Tulen muuten hullux!)

Jenni kirjoitti...

Voi ei, nyt olen niin soikeena, ettei työnteosta tuu mitään. Koko viikkona. Ite oot ihan ihana ja onneksi Ohi Ammuttu...

Sorgen vaan, kun kunto loppui ja koti-ikävä farkkuliivikostajan luo kävi kovaksi. Kyllä harmitti, kun seura olis ollut ihan parasta!!! Mutta ensi kertaan, ehdottomasti.

-t kirjoitti...

Helttinen, mä oon menny susta jotenkin ohi :-O Jenni, sinä kaikkien mielikuvieni täydellinen vastine! Ihana nainen! Kiitos kekkereistä!! Antti!!! (mulla alkaa kans kohta tulla huutomerkkejä korvista. mutta sanonpa vielä kumminkin että ritke!!)

Herkku kirjoitti...

Huaaaahhh! Muistin yhtäkkiä, kuinka esitit kädet apunasi sen yhden professorin kulmakarvoja ja kerroit, kuinka se katsoi ulos ikkunasta se talvitakki ja hattu päässänsä. Apua! :D :D :D

Hestia kirjoitti...

Oih, ei saa naurattaa. Jenni, sun esitys oli niin osuva, että tämä täti täällä meinaa tikahtua nauruun! Toivottavasti en joudu kyseisen heebon luennoille ihan pian, voi meinaan tulla ongelmia pitää pokka.

Jenni kirjoitti...

Tsiisusmaaria. Kiitos ja anteeksi. Hestia: muista myös tarkkailla, miten hän vetää päänsä kilpikonnamaisesti hartioidensa väliin:) Antoisaa bongausta!!