tiistaina, huhtikuuta 11, 2006

Jemoryn imagotarkistus ja ESAremakkaa

Heippahei vaan Hei täältä "Vanhenevien naisten klubista" kaikille. Tämä viehko luonnehdinta on peräisin eräältä hienotunteiselta kommentaattorilta, joka ilmeisesti peljästyi sunnuntaista naisremakkaa.

Sikäli, kun entropian laki on edelleen voimassa, ja geeneissämme on se pikku virhe, että solutaso alkaa jossain vaiheessa prakaamaan ja aiheuttaa lopulta kuoleman, niin KYLLÄ-

Sikäli, kun esikoulu on ikääntyvien lasten klubi, armeija entisten tyttöjen ja poikien klubi ja ripari potentiaalisten senioriluterilaisten klubi, niin KYLLÄ-

-KYLLÄ: julistan täten Jemoryn vanhenevien naisten ja miesten sekahakuklubiksi, tukikorsetti ja kiristämättömät sukat pakolliset sukupuolesta riippumatta ja liittymisbonuksena kausikortti bingoon ja kaikille Dannyn keikoille.

Ha.

Kuulen tänne saakka, kuinka vanhenevat lukijat rynnivät blogilistan tilausnappulalle ja tallaavat kaikki nuorenevat tyypit alleen. Onneksi nuorenevia tyyppejä on melko vähän, ja nyt ei lasketa mukaan niitä, jotka "käyvät muuttumisleikissä" ja "päivittävät tyylinsä" sekä "seuraavat aikaansa" tai eivät vaan voi myöntää, etteivät enää kuulu HenkkaMaukan teinimarkkinoinnin kohderyhmään. Vaan sellaisia, jotka syntyvät vanhana ja joiden syntymäpäiväkakusta otetaan joka vuosi yksi kynttilä pois.

* * *

No joo, tarvitsin tätä. Edustusrouvuuteni on nimittäin katkolla ja olen joutunut Oikeisin Töihin.

Mies on kuvioissa edelleen.

* * *

Kuunteliko kukaan naiseremakkakorvalla aamu-uutisia? ESA on huhtikuusta asti kiertänyt Venusta ja nyt ESAn luotain on asettunut Venuksen tuntumaan tutkiakseen tarkasti Venuksen kemioita ja dynamiikkaa. "Maahan verrattuna Venus on kooltaan samaa suuruusluokkaa, mutta Marsiin verrattuna sen massa on 7,6 kertainen ja vetovoima sen mukainen."

On kevät. Aivan selvästi on kevät.

ESA:n paikallistiedotus: http://www.esa.int/esaCP/SEM0SV638FE_Finland_0.html

14 kommenttia:

Veloena kirjoitti...

Oh, nuorenevat tyypit. Missäs niitä ylipäänsä on? Jemory, vanhenevat ihmiset ovat todella oiva kohderyhmäfokusointi!

SusuPetal kirjoitti...

Hmm, en ole tiennytkään, että on olemassa muita kuin vanhenevien naisten klubeja.
Luulin, että henkka ja maukka on ruotsinkielinen kielikylpypäiväkoti, mutta ei näköjään.

Minusta, toisin kuin Groucho Marxista, on hienoa kuulua klubiin, joka hyväksyy minut jäsenekseen.
Geriatria rocks!

Jenni kirjoitti...

Mä olen aina ollut ajan hermolla kohderyhmäfokusoinneissa, niin näköjään nytkin:) Päivän sana on napakka rajaus.

Susu: Geriatrio rocks: G.R. Eli Grrr....

-t kirjoitti...

Pahus, kun sä oot jo mun listalla. Muussa tapauksessa rynnisin tilaajanappulaa kohti kuin innostunut, mutta vanhemmanpuoleinen norsurouva. Ehhe. Ei tainnut hienotunteinen kommentoijaparka tietää, mitä voimia päästi irrallensa :-DD

Jenni kirjoitti...

"Älä mene naisten kommenttilaatikohin esittämään harkitsemattomia kommentteja" on siellä terveellä itsesuojeluvaistolla varustettujen henkilöiden muistikirjassa.

Juha K. Korento kirjoitti...

Haaaaaaaaaaaaaaaa. Huippupostaus, aivan rökälehuippu :)

ESA ja hänen amerikanserkkunsa NASA ovat muuten piirittäneet Venusta jo 1960-luvulta asti. Lienevät liikkeellä tositarkoituksessa.

Jenni kirjoitti...

Tänks Juha ja tervetuloa geriatriseen kerhoon!

Juha K. Korento kirjoitti...

Kiitos. Juu, meinasinkin jo tuossa äsken sanoa, että sain äitiltä tukisukat joululahjaksi. En helvetissä tiedä, mitä se on ajatellut, kun se on siellä kaupassa ollut: ”Tukisukat. Taidanpa ostaa ne 70-luvulla syntyneelle pojalleni joululahjaksi. Ettei tule suonikohjuja.”

Ettotaa.

??

Jenni kirjoitti...

*Rreeeps* nakitan hiustentuhennuskapseleilla (miehen siskolta). Multa lähtee aina stressatessa ylipaljon hiuksia (sulkasato) joten myötätuntoinen nato osti synttärilahjaksi priorionikuurin "hiusjuurtesi hyvinvoinniksi". Onko pistää paremmaksi?

Juha K. Korento kirjoitti...

Tuli yhtäkkiä mieleeni, että tukisukat saattoivat olla kosto: annoin kerran äitille ja isäpuolelleni joululahjaksi kaksi etanapannua. Etanapannua?! Vaikka tiedän tarkkaan sen kommentin, mikä niistä on kuulunut: ”Täällä ei mitään kastematoja ruveta syömään.” Pannut ovat jopa saattaneet aiheuttaa vakavan pohdinnan, että onkohan tuo meidän poika homo, vai mikä sitä vaivaa... että etanapannut...

Jenni kirjoitti...

Uhkailen äitiäni aina synttäreiden alla vedettävällä, ruudullisella ostoskärryllä. Marketissa saatan vaania häntä sellaista perässäni vetäen... _mielipuolista naurua ja kiiluvasilmäistä tuijotusta_

Etanoista sen verran, että viimeksi kokeiltiin mutsin kanssa, saako niistä punkun ja sipulin ja voin voimalla evästä. Mmmm... ihan jees. Etanapannulle olis ollut käyttöä.

Juha K. Korento kirjoitti...

Haah! Ruutukuosiseen vetokärryyn, jos mihin, liittyy todellakin vertauskuvallisuutta enemmän kuin laki sallii.

Basistillamme muuten on sellainen vetokärry. Ei tosin ruutukuosia... vielä! Nyt tiedän, mitä ostan hänelle joululahjaksi. Se on niin hellyttävän näköistä kun jeesuksen näköinen mies vetää krapulassa vetokärryä hotellin aulasta loskaiselle pihalle... Se on vieläpä liian lyhyt se varsi, ja Harri joutuu kulkemaan takakumarassa.

SusuPetal kirjoitti...

Sinä päivänä kun minä saan rollaattorin lahjaksi, nakitan teidät kaikki:)
(piti laittaa vähän aikaperspektiiviä tähän skabaan)

Tukisukat ovat erinomaiset kauas lennettäessä, jos menee vain Pariisiin syömään etanoita(paljon melua tyhjästä), pärjää punaviinillä -sen verran lyhyt lentomatka.

Jenni kirjoitti...

Sitten tiedän, että kun hotellista laahaa ulos Jeesus, jolla on kankkunen ja ruudullinen mummokärry, niin kyseessä on vaan yksi basisti, jota on rangaistu hellillä ystävillä.

Yritä nyt edes löytää keltamusta.