perjantaina, maaliskuuta 24, 2006

Terveisiä perfeestä 2

Yritin illan aikana vaipua useita kertoja koomaan, mutta lähdinkin tunnin lenkille! Käsitättäkö työ?! On se ihmeellistä, millaisiin liikuntasuorituksiin ihminen vääntyy, kun hänellä on oma henkilökohtainen valmentaja, eli urkkakojootti. Vaikka itse olisi kuinka kipeä, väsynyt, tahmea tai jäykkä, niin koiran on pakko päästä ulos, kaksi kertaa päivässä ja ihan joka ikinen päivä. Tulin siihen tulokseen, että mulla on aivan pakko olla aina koira, joka vie minut ulkoilemaan.

Sitten tulin kotiin ja makasin olkkarin lattialla ainakin viisi minuuttia ja yritin saada miehen irroittamaan jalkani vaelluskengistä ja ruikutin sitä mainittua punaviiniä. Olin TILASSA, jossa punaviiniä voisi letkuttaa suoraan nenän kautta vatsalaukkuun.

Ja sitten minulla ei ole enää muita muistikuvia (ei, sitä syrahia ei vaan herunut), paitsi että aamulla näin ensimmäistä kertaa unta seisaallani: mies lähti töihin ja minä zombesin itseni pissalle ja mies sanoi, että hyvää viikonloppua, mikä oli outoa, mihin vastasin, että onhan mulla vielä lauantaikin töitä.

Paitsi, että sitä keskustelua ei ikinä käyty. Kysyin nimittäin pissalta tullessa, että oliko mies sanonut niin (ei) ja olinko minä sitten sanonut näin (en). Mies talutti minut takaisin vaakatasoon ja veti peiton nenään asti.

Nyt juon kahvia ja kiroan sitä, että kelloradio kun on ruottalaisella kanavalla, niin aina parhaaseen aamuaikaan sieltä tulee aivan uskomattomia saippuasarjantunnusgospeleita ja sitten ruikuttavaa ruotsinkielistä kansanmusiikkia.

Tsiisus, voiko tähän muuta sanoa.

6 kommenttia:

Veloena kirjoitti...

Koeta kestää. Alkoholin voisi kai laittaa myös tipalla suoraan laskimoon. Voisi olla nenäletkutusta mukavampikin tapa...

Tui kirjoitti...

Vaihda radioasemaa, kai säätönuppi toimii?

Jos olet vapaapäivällä, etsi kaapin kätköistä suklaalevy ja vetäydy kohta puoliin TV2 ääreen katsomaan miesten taitoluistelua.

Elma kirjoitti...

Jotenkin nyt tuli mieleen tässä perjantai-hulluudessani NAPPOLAPPO. Tämä laitos on tuttu kaikille niille, jotka ovat Juoppohullun päiväkirjansa lukeneet.

Toi urkka-kojoottien olemassaolo on kyllä ihan parasta. Kyllähän se välillä ketuttaa ihan kojoottina lähteä suotarpomaan narun jatkeena, mutta tuleepa ainakin lähdettyä.

Mukavaa perjantaita!

jospa kirjoitti...

Suosittelen sinulle japanilaista energiahierontaa! Kävin eilen toista kertaa ko. hierojalla (puoli tuntia/25 euroa) ja sen lisäksi, että se on erittäin miellyttävää, se todella antaa energiaa. En yleensä todellakaan usko hörhöhoitoihin, enkä edelleenkään tajua, mikä siinä hieronnassa muka sitä energiaa antaa.

Olin eilen 14 tuntia töissä (välissä juoksin siis hierojalle ja takaisin), minkä jälkeen olin edelleen täysi pirteä (normaalisti olisin koomassa) joten tiskasin ja siivosin vielä 11 jälkeen illalla! Sitten luin klo 1.30 asti mutta heräsin aamulla klo 6.50 pirteänä kuin peipponen (yleensä koomassa)...

Edellisellä kerralla noin kuukausi sitten hieronnalla oli aivan sama efekti, joskin taannuin normaaliin koomatilaani parissa päivässä (ja valitsin hoitopäivän huonosti: kävin hierojalla perjantaina, joten heräsin lauantaina ja sunnuntaina yliaikaisin ylipirteänä, vaikka olin koko viikon haaveillut nukkumisesta!)

Jenni kirjoitti...

Hei ja kiitos runsaista neuvoista. Mitenkähän on, onko japanilaisen energiahieronnan ja nappolapon yhteisvaikutuksia tutkittu? Ja pitäisikö tutkia? Vaikka huomenna klo 16. töiden jälkeen?

Pitää ehdottomasti kääntää sitä radion nuppia sitten, kun hiirikäsi alkaa taas toimia.

chi. kirjoitti...

Hauskoja juttuja kirjoittelet täällä... =)