perjantaina, maaliskuuta 10, 2006

Riip

Katselemme yhden kehitysvammaisen [harmittaa lokeroida henkilöitä näin, mutta se on tällä kertaa jutun juonen vuoksi tarpeen] asiakkaan kanssa kirjoja luonnosta, karhuista, elokuvista, kun hän äkkiä sanoo, että onhan se ihan kivaa käydä kirjastossa, niin kuin muutkin ihmiset. Se kyllä riipaisee.

Hirmu älyttömän hyvännäköisellä tyypillä on jäänyt kirjan väliin pikkuinen, hellämielinen kortti, jossa on suurisilmäinen otus itseään suuremman ruusun kanssa. Annan sen hänelle takaisin, kun hän lainaa uusia kirjoja ja sekin riipaisee.

Kutsun itse itseni yhteen sivistyslautakunnan kokoukseen asiantuntijavierailijaksi. Se riipaisee ja olen tohkeissani.

Sukkahousut koostuvat enimmäkseen erikokoisista rei'istä, vaikka ne ovat olleet vasta kerran jalassa ja tuotteen hinta-laatusuhde on onneton. Se riipaisee, säälin itseäni ja lopuksi minua ottaa kevyesti päähän.

Mitä tästä kaikesta opimme?

9 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Ai, mitä tästä opimme: sen että Jenni on riipaisevan tunteva ihminen:)

hyvää viikonloppua!

Jenni kirjoitti...

Kiitos Susu, elämä koostuu pienistä, riipaisevista tapahtumista:) Hyvää viikonloppua, muista turvata itsesi ja läheistesi riittävä suklaansaanti.

SusuPetal kirjoitti...

Mistä sinä tiesit? Ostin yli puoli kiloa irtosuklaata illan iloksi:) On tosiaankin turvattu olo!

Kaura kirjoitti...

Mua riipaisee kun oon ihan koukuttunut Jemoryyn, vaikken ole käyttänyt edes kovin kauan. Tuleekohan tämä maksulliseksi pikkuhiljaa ja joudun pankrottiin? :-0 Miten sitten suklaansaannin käynee? (Meillä oli tänään ns. kaakkipäivä, sivumennen.)

Tui kirjoitti...

OSta vain halpoja sukkahousuja. Jostain syystä ne kestävät kauemmin. Ja mieluiten kokoa paria liian isot, se myös lisää käyttöikää.

Jenni kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Jenni kirjoitti...

Kaura: kehittelen jatkuvasti maksullisia lisäpalveluja, kuten: "Tilaa Jemory kännykkääsi helevetin pitkänä tekstiviestinä". Tui: ajatus halvoista, liian isoista sukkahousuista on jotenkin riipaiseva:)

Hyvää kaakkipäivän jatkoa!

Tui kirjoitti...

Ajatus kalliista sukkahousuista, jotka rikkoutuvat ennen kuin ovat ensipukemalla edes polvea ylittäneet, on vielä riipaisevampi.

Jenni kirjoitti...

Sukkahousujen riipaisevuudesta voisi kirjoittaa kirjoja, tai ainakin pamfletteja. Okei, edes blogata. Kalliiden sukkahousujen ostaminen on masokismia. Tuleeko sinulle ikinä sellainen tunne, että sinua kustaan silmään? Minulle tulee.