keskiviikkona, joulukuuta 14, 2005

Tuohdus

En pidä sellaisista ei-ihan-haamu-muttei-paljon-muutakaan -päivityksistä. Kun selailen harvinaistuvina joutohetkinäni blogilistaa ja huomaan, että jee, jokin turha verkonpaino, jota kyttään, on päivittänyt, niin päivitys onkin sellainen surkean kahden rivin mittainen nillitys siitä, miten mikään ei huvita, eikä jaksa edes kirjoittaa ja olispa jo vähintään huhtikuu. Tai sitten joku älypää kirjoittaa viiden sanan päivityksiä, jotka sisältävät ilmauksen "näin on" ja yksi sanoista on linkki. Jumanketsat! Jaksoit kuitenkin änkeä itsesi koneelle ja avata sen ja odottaa, että etanayhteys mönkii kerrostalon korkuisen palomuurin yli ja raaviskelit siinä tylsänä napaasi ja pepsiä joit ja bloggauspalveluun kirjauduit - miksi, oi, miksi? Raastan tuhkaa ja ripottelen päälleni tunikoita ja lyön terävällä kivellä haavoja kasvoihini (pikku Sinuheviite vain, ei täällä kukaan tarvitse hoitoa).

Pieni armas ystäväin, jos et jaksa kirjoittaa, niin älä mene sinne tietokoneelle ja Intternettiin, mene vaikka henkikojoottisi kanssa lenkille ja ota lenkin päälle pieni beherovka. Ja valvovalle isoveljelle parannusehdotus listan suhteen: päivityshuutomerkki ei riitä! Pitää olla faktaruta, jossa kerrotaan, montako sanaa päivitykseen on hakattu ja onko kuvia ladattu! Niin ei turhaan tule sivuja ladattua! Jos ei siellä kuitenkaan mitään kerta ole!

!

9 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Laita nyt pois ne tuhkat ja käy blogeissa, jossa ei pihtailla sanojen kanssa :)

Vinkki: susupetalilla on tänään runo, joka toivottavasti myös toteutuu teidän vastanaineitten kohdalla :)

Kalloja ei kai sentään porata...Sinuhen malliin?????

Jenni kirjoitti...

Kallojakin porataan ja elinaika on operaation jälkeen se kolme päivää. Max.

Susupetal ei olekaan sellainen kolmen sanan päivittäjäpetturi. Kun seuraavan kerran linkkilistaa tarkistan niin susun sinne liitän.

SusuPetal kirjoitti...

Päivittäjäpetturi, hahah. Siinäpä olisi hyvä, kilpaileva bloginnimi vaikkapa sille puolisosi pettää sinua-blogille :)

Jos elinaikaa on max kolme päivää poraamisen jälkeen, niin harvakseltaan päivittävän bloggaus loppuu sitten siihen...ja sitten vasta voikin tulla haamupäivityksiä! Oletko ajatellut sitä karmeaa vaihtoehtoa???

Saara kirjoitti...

Hahha, voi hitto tuota Jenniä... no nyt meni mahakin kuralle.

Jenni kirjoitti...

Riippuu siitä, pystyykö haamu panemaan lastuihinsa tyhmiä linkkejä. Epäilen, että tyhmät linkit ovat enempi sellainen living-dead -afääri ja niitähän kans piisaa. Että nyt voi sitten kahdesta pirusta valita pienemmän.

Alan pitää päivittäjäpetturien mustaa listaa ja terotan kalloporaa. Saarakaan ei tarvitse kalloporaa, mutta maistuisiko hiilitabletti?

|noone| kirjoitti...

Tunnustan: olen päivittäjäpetturi. Kalloni on kaikille avoin porattavaksi. Lobotomian uhallakin aion silti aina haamupäivityksen havaitessani laittaa ne viisi sanaa (ja mahdollisesti sisällyttää niihin myös linkin tai pari), koska minusta ne viisi sanaakin ovat tyhjää parempi huomaavainen ele niitä kanssapolkkaajia kohtaan, jotka haamun harhauttamina klikkautuvat paikalle. Tähän viitaten olen vedonnut ylempiin tahoihin haamupäivitystunnisteen saamiseksi Blogilistalle.

Pepsi kyllä loppui jo.

Jenni kirjoitti...

Hei! Yht'äkkiä kommenttilootassa on porukkaa, jolla on fiksaatio kallonporauksiin! Huh, menkääs siitä, no, hus. Ei täällä oikeesti...

:)

SusuPetal kirjoitti...

Aivojen pitää saada tuuletusta, ilman muuta! Muuten tulee liian tunkkainen olo.
Joko tammikuun vastaanotoille voi varata ajan?

Jenni kirjoitti...

Tammikuu on ihan täynnä, käykö huhtikuun loppupuoli? Silloin päähän tehtyyn reikään paistaa jo kevätaurinko.