tiistaina, joulukuuta 27, 2005

Parisuhteen säilytysmetodeja

Parisuhde voi toimia vain, jos sänky on korkeintaan 120cm leveä ja käytössä on yksi iso peitto. Isommassa sängyssä ja kahden pienen peiton menetelmällä parisuhteen osapuolet eksyvät toisistaan, ajelehtivat yön kuluessa tenniskentän kokoisen sängyn eri laidoille, kohdaten toisensa kuin pimennetyt sukelluslaivat öisessä meressä. Lisäksi parisuhteen osapuolet joutuvat huutamaan, jos keskellä yötä juolahtaa mieleen joku juttu, josta on pakko keskustella juurikin sillä samaisella sekunnilla.

Ison peiton ja pienen sängyn metodilla parisuhteen osapuolet voivat kihnuttaa toistensa kylkeen vain vähäisellä energialla. Pientä varvaskontaktia voi vaivattomasti pitää yllä koko yön, kun ei tarvitse ensin etsiä oman peiton lievettä ja sitten kumppanin peiton lievettä. Kylmä ei tule, ja tyrkkimään yltää, jos toinen sattuu kuorsaamaan. Niin että yöpöydällä ei tarvitse säilyttää teleskooppipesäpallomailaa eikä megafonia. Kahden peiton menetelmällä, lähekkäin ollessa (siis yritettäessä saada jokin osa itseä toisenkin peiton alle), jokin kropan osa joutuu väkisinkin kontaktiin viileän yöilman kanssa ja paleltuu ja tippuu pois.

Erilliset peitot ja megayletön jenkkivuode ovat parisuhteen tuho. Ja jos kumppanisi on sellainen, että sen kanssa ei alle viisimetriä leveään vuoteeseen ja saman täkin alle mahdu, niin ainoa keino on JÄTTÄÄ HÄNET. Ja mielellään välittömästi.

3 kommenttia:

ainailona kirjoitti...

Nyt täytyy olla sen verran eri mieltä. että kyllä tuplapeitto toimii oivallisesti myös jopa 180 cm leveässä hetekassa. Vaikka olen kyllä tavallisesti ihan petin toisessa reunassa roikkuen lähes reunan yli erään Resurssoimani pepun ahdistellessa aina vaan likimpi. Mutta onpahan tilaa kissoillekin - siellä toisella reunalla....

Jenni kirjoitti...

It comes to that, että ihan sama nukkua pienemmässä sängyssä, koska kissojen ja kumppanin jälkeen Sinulla on aina vaan ihan yhtä vähän sitä tilaa, ja pienempi sänky on helpompi sijata ja se mahtuu näpsästi tähän meidän käsilaukun kokoiseen yksiöön...

Ja lisäksi kissoilla on sellainen geneettinen rakenne, että kaikkein pieninkin kissa pystyy levittäytymään kaikkeen isoimpaankin jenkkisänkyyn siten, että sinne ei mahdu muita.

Anonyymi kirjoitti...

minä tarvitsen yksin sen 120cm tilaa. ja toisinaan enemmänkin. en ole levoton nukkuja (enää), vain harvinaisen taitava levittäytymään laajalle alueelle. toivoisin näin yksineläjänäkin omistavani jo parisängyn. minua jotenkin rauhoittaa ajatus, että sängyssä voisi nukka miten päin tahansa.
-strangelove-