sunnuntaina, lokakuuta 23, 2005

Ravinto, seksi ja muut elämän perustarpeet

Pikkusisko hakee mummulasta [= anoppilasta/natolasta] uuden perheenjäsenen. Siitä tulee Noki ja se valloittaa välittömästi sohvan ja parisängyn. Ha ha! Söpö pikku tyranni, joka taatusti osaa käyttää veikeää päänkallistusta ja suklaasilmiään mitä kieroimmin hyväkseen.

Meillä on kulinaarinen sunnuntai: mm. omista chileistä keitetty paholaisen hillo on taivaallisen hyvää hampurilaisten välissä. Siihen rakkaudella ja huolella tehdyt pihvit ja nippu tuoretta väliin. Osaan yllätyksekseni lopettaa yhteen hampurilaiseen, yleensä syön vähintään 2,5, joita sitten sulatan loppuillan tajuttomana kuin lähetyssaarnaajan syönyt anakonda. No joo JOO, söin minä yhden ekstrapihvin, maistaakseni onko maustaminen onnistunut.

* * *

Lainasin l-o-i-s-t-a-v-a-n kirjan: evoluutiobiologi Olivia Judsonin Tohtori Tatjanan seksineuvoja koko luomakunalle. Olen juuri lopetellut I osan ("Sotahuorat irti päästäkää") kappaletta "Tiedon hedelmät" jonka lopun siteeraan:

Mutta pitipä ajatuksesta tai ei, lukemattomien lajien - heinäsirkoista hedelmäkärpäsiin, valeskorpioneista hämähäkkeihin, punaolkaturpiaalista preeriaoraviin - naarailla ei ole pelkästään monia seksisuhteita, vaan se on niille hyväksi: seka-avioisilla naarailla on enemmän ja terveempiä jälkeläisiä. Luonnonvalinta näyttää usein hymyilevän hutsuille. Sori pojat (Judson 2002/2005, 59).Kikatus, kippis ja nokososille oman urosgorillan kainaloon.

Ei kommentteja: