tiistaina, kesäkuuta 21, 2005

Syntymäpaikka Sotkamo

Valmistujaiset

Minun ja pikkusiskon yhtis valmistujaiset Nälkämaan Syrjäjärven metsien Kusianjoen mutkassa olivat succé. Suku tuli (tosin ei ilman useita vaihtelevan navakoita tilanteita), juhli, söi kakut ja jätti hyvän mielen.

Totesin, että ollessani kaulaa myöten suonruskeassa, hiekkapohjaisessa Kusianjoessa, on maailman palaset jotenkin visummin kohdallaan kuin missään muualla. Sovun käsite valtasi mieleni kokonaan ja tunsin olevani yhtä maailmankaikkeuden kanssa, kunnes iso viheriäkarvainen yökiitäjä alkoi ahdistella minua ja alkoi tulla kylmä.

Aion lisätä uuteen tavotelistaan (entisessä oli uusi tietokone, valmistuminen ja ajokortti) lisääntyvän oleskelun Kainuussa iskän elintasomökillä. Voinhan aina väittää viimeisteleväni menestysromaania, vaikka tuijotankin männikköön henkistyneessä mielentilassa.

Ajokortti

Autokoulun teoriakoe napsahti kolmella fiballa läpi. Hypin tasajalkaa katsastuskonttorilla, autokoulun pihassa ja parkkipaikalla viimeisen ajotunnin jälkeen. Ja vielä vähän kotipihassa uikkarit päällä ja sangrialasi kädessä. Huomenna on inssi, ja tänä yönä ei nukuta. Taskuperuutin juuri pensaaseen enkä saanut pakkia pois päältä.

Ajokortin saatuani voi ajaa Kainuuseen ja kökkiä männikössä alkutalveen saakka.

2 kommenttia:

Annu kirjoitti...

Tsemppiä inssiin!! Mä sain tänään kortin :) Nyt pitäis vielä oppia ajamaan omalla autolla (ei olekaan niin iisiä kuin autokoulun biilillä)

Anonyymi kirjoitti...

Ajathan sitten Joensuun kautta ja otat mut kyytiin? Mulla jäi samat fiilikset juhlista. Mökillä vois useamminkin oleilla porukassa. - Anna