lauantaina, tammikuuta 17, 2009

Bikinikuvat

En tiedä muiden elämästä, mutta informaation kanssa työkseen läträävä toivoisi välillä omistavansa kaukosäätimen, jolla saa kaiken kiinni. Se sulkisi lööpit, peittäisi lehdet huovalla, sulkisi radiot, kuulutukset ja television.*

Tänään esimerkiksi sain tietää, että Helena Lindgren (51) esiintyy Iltalypsyn viikonvaihteen liitteessä viimeisissä bikinikuvissaan. Pyörittelin siinä, pankkiautomaatilla tätä tietoa ja mietin, mitä silläkin teen ja miten suhtaudun, kun en ole ikinä bikinikuvissakaan ollut enkä niihin halunnut. Mikä on bikinikuvien funktio, milloin aloittaa ja milloin lopettaa?

Päätin sitten, että aloitan bikinikuvissa esiintymisen 51-vuotiaana ja jatkan sitä ihan koko loppuelämäni ihan piruuttani.

*)Miten surullista on kirjoittaa aiheesta nettipäiväkirjassaan.

3 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

Mä niin toivoisin että ne olis HL:n viimeiset bikinikuvat, mutta taitaa ne kuitenkin olla vain viimeisimmät...

Ilmeistä pilkunnysväystä säestää kohtalaisen suuri yökötykseni HL:n epätoivoista, jo yli kymmenen vuotta jatkunutta julkista miehenetsintää kohtaan. Jos ei HL:n uskomattomalla ulkonäöllä henki ilmesty pullosta, niin olis varmaan syytä jo tarkistaa muuta varustusta. Ihan vinkkinä vaan.

Jenni kirjoitti...

HL:n kannattais kysyä iskuvinkkejä. Vaikka meiltä.

Pilve kirjoitti...

Heippa ystävä rakas! Olet ajatuksissani ja voimia yritän lähetellä surunne keskellä! Samalla erittäin tahdikkaasti heitän sinua haasteella jonka löydät blogistani.

Iso Hali!