perjantaina, joulukuuta 12, 2008

Shop 'til you drop.

Haa! Olen menossa Hellssinkiin tuhlaamaan kunnan käyttööni uskomaa rahhaa!* Yeah. Kirjalista on printattu vaaleanpunaiselle paperille, kynä on terotettu ja budjetti tarkastettu. Luvassa navakkaa hankintaa Akateemisessa tuossa aamupäivän aikana:D

Jos vielä saisi sisäkön, joka tekisi joulusiivouksen ja valmistaisi jouluruoat (ja kävisi miehen escorttina anoppilassa)**. Mitä kaikkea sitä haluaisikin ulkoistaa, jotta saisi keskittyä itsensä työelämälle uhraamiseen?

No joka tapauksessa, hyäsintit on tanassa ja rahhaa evväänä*.

*)Voiko rehvastella muka ilman murreilmaisuja?
**) Vitsi vitsi, I <3 MIL***
***) Kirjastomme järjestää ystävänpäiväkorttityöpajan koululaisille ja sen nimi on I <3 U. Se joko puree teinixeihin tai sitten joudun naurunalaiseksi ja aloitan loppuelämän kestävän aikuisuuden ja nyppyisten, paksujen, nilkoista lynköttävien sukkahousujen käytön.

edit: korjasin kirjoitusvirheitä ja niitä oli runsaasti, sori haamupäivitykset

6 kommenttia:

Hyvärinen J. kirjoitti...

Olen sitä mieltä, että ilman ei-pääkaupunkiseutulaista murreilmaisua ei voi rehvastella uskottavasti. Sellainen menee kekkeruusismin puolelle.

Murreilmaisulla rehvastelu sen sijaan on pehtooriutta, ja siten hyväksyttävää.

Mielipiteen perusteena on teoreettinen viitekehys.

Jenni kirjoitti...

Kyllä! Tai "Kyä!". Emme ota riskiä, että vaikuttaisimme kekkeruuseilta.

Jenni kirjoitti...

Viitekehys on ihailtava. Olen sitä mieltä, että "äijjyys" leikkaa myös "ämmyyden kanssa".

Hyvärinen J. kirjoitti...

Olen samaa mieltä. Kaaviossa äijjyyden rinnalla pitäisi näkyä vastaava biologiseen naissukupuoleen viittaava termi. Olisiko se sitten ämmyys? Täytyy vähän märehtiä. Jotenkin "ämmä" kuulostaa ikävämmältä kuin "äijä", johtuneeko sitten siitä, että ämmä-sanaa käytetään, jos mahdollista, vielä useammin väärissä, halventavissa merkityksissä kuin "äijää". Hyvä sana se kyllä on.

Jenni kirjoitti...

Itämurteessa äämmyyskin on ansaittava. Ämmä, ämmmä ja eukko, näin minä lähtisin tätä erittelemään. Siellä kölvien rinnalla voisi sitten olla muijat ja likat.

Hyvärinen J. kirjoitti...

Hienoa! Itämurteista löytyi ratkaisu tähän kysymykseen.