perjantaina, marraskuuta 07, 2008

Se oli Gunvaldin ansiota!

Arte Y Pico -palkinnon kunnia kuuluu kyllä nyt Miikkaelille ja sille ystävälliselle amerikkalaiselle, joka tekee harrastuksena sieviä sivunpohjia.

Tämän kiehkuralla seisovan siivekkäänhän saa seuraavin kriteerein:

1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja liittää palkinnon logon blogiinsa.
4) Palkinto tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan.

Luovutan juhlallisesti pystin 1) Pilvilinnan emännälle, joka on paitsi luova, myös hyvä luovimaan 2) Markka-ajassa yhä elävälle rouvalle, joka dokumentoi kännykkäkamerallaan mummonmökkinsä ihmeitä, 3)Yksi pytty menee Teehuoneen puutarhuri-keraamikko-eläintenhoitaja -wannabeelle, jonka luova energia ja kyky innostua uusista asioista on kadehdittava (vaihda taustakuva, en näe lukea). Palkinto taitaa olla jo useimmilla, joita seuraan. Stalkkaamani tyypit löytyvät sivupalkista.

Kiitos Kukkis!

2 kommenttia:

kukkis kirjoitti...

Ole hyvä! Keski-ikäiset, sinisilmäiset miehet ovat oma lukunsa, joo, mutta kyllä sinun blogissasi edelleen parasta on teksti. Ettäs tiedät!

Jenni kirjoitti...

Oih vaatimattomuus:D Eikö kuitenkin juuri fontti ja riviväli? *kerjää kehuja*