sunnuntaina, helmikuuta 10, 2008

Kirosana, monta kirosanaa.


Kaikenlainen porvarillinen vakiintuminen, uralla eteneminen ja sievien tyynynpällisten ostelu aiheuttaa järjetöntä angstia ja raivontunnetta. Tämä blogi on varmaankin liian julkinen suoran aggression ilmaisuun. Blogi on muutenkin säälittävä tapa kanavoida suoraa aggressiota. Koska tämä on kuitenkin suhteellisen turvallista eikä kohdistu keneenkään (paitsi vähän teihin, noin 160 viikottaista lukijaa, mitä pahoittelen, vaikka tehän toki olette ennenkaikkea itse vastuussa siitä, että tulette tänne) niin sanonpa, että hetkittäin tekisi mieli realisoida kaikki ja muuttaa vaikka Islantiin.

Tieto siitä, että unohdin eilen kaksi pakettia kalliita leikkeleitä repun sivutaskuun vuorokaudeksi ottaa aivoon.

Kaikki omistamani mariskoolit ottavat aivoon.

Kivat sisustuselementit noin yleensä ottavat aivoon.

Kaunis koira ottaa aivoon.

Ilmastonmuutos ottaa aivoon ja eritoten se, ettei sille voi tavallinen kuluttaja enää tehdä mitään. Pitäisi syödä juureksia, mutta esimerkiksi nauriita, kotimaisia porkkanoita ja lanttuja saa vain helvetin isosta automarketista. Paikallinen valintalato myy talvisin espanjalaisia porkkanoita. Ne ovat niin puisevia ja mauttomia, että itkettää.

Hyvä musiikki on jotenkin ärsyttävää. Varsinkin Bach.

Se, että auton kasettisoitin ei soita kasetteja, ottaa aivoon. Radio-ohjelmat ovat tyhmiä. Olisin onnellisempi, jos en olisi ikinä kuullutkaan Satu Tuomistosta. Vihaan itseäni siksi, että pidin Kirsi Pihan ajatuksia järkevinä. Hyvä Jumala! Nainenhan on kokoomuksesta! Samasta puolueesta kuin esimerkiksi Kalervo Kummola!

Tampere on ärsyttävä. Varsinkin TRE-HKI -radanvarsi on niin ruma, että junassa matkustavat ihmiset joutuvat peittämään silmänsä ja heijaamaan itseään rauhoittuakseen.

Hämeenlinnan autoilijat saisi kaikki viedä uudelleenkoulutukseen. Junat ovat kalliita. Kuoroharjoitukset liian kaukana. Ja joku lattapää särki pyöräni. Kuule! Jos saan sinut kiinni, valan kinttusi betoniin ja upotan sinut Vanajaan! Idiootti.

Raittius ottaa aivoon.

Tupakan polttamattomuus ottaa aivoon.

Ottaa aivoon se, että ilman viiniä painoni ei sahaa, koska haluaisin juoda viiniä joka jeesuksen ilta. Sitten menisin parvekkeelle ja polttaisin kartonkikaupalla tupakkaa niukassa aamutakissa ja huutelisin naapureille.

14 kommenttia:

jospa kirjoitti...

No se vasta ottaakin aivoon ettei tätä kirjoitusta pysty kommentoimaan! Tuli äsken miljuuna kertaa vaan ilmoitus, että Bloger (muka) pahoittelee, ettei "pyyntöäni voida toteuttaa"...

Jos tämäkään kommentti nyt ikinä tulee läpi, sanon vaan että I get you! Lohtua en osaa antaa muuta kuin leikkeleiden osalta: unohdin kerran yli 300 euron jääkaapissa säilytettävät lääkkeet eteiseen yöksi, lämpötila heinäkuun helle. Soitin apteekkiin ja lääkkeen maahantuojalle, molemmat sanoivat, ettei lääkettä saa enää käyttää.

Sitä minä vaan, että ne leikkeleet voi sentään antaa koiralle.

Kirvesti kirjoitti...

No miten lasket nuo viikottaiset kävijät, blogilistan avulla? Kyllä minä ainakin luen joka postauksen, mutten jaksa/osaa kommentoida niihin juuri mitään.

Kirvesti kirjoitti...

VAIKKEN siis käytä blogilistaa mikä oli se varsinainen pointti, jonka unohdin kirjoittaa.

Saara kirjoitti...

Tampere on ärsyttävä. Varsinkin TRE-HKI -radanvarsi on niin ruma, että junassa matkustavat ihmiset joutuvat peittämään silmänsä ja heijaamaan itseään rauhoittuakseen.

Hehheee... aijai, ei noin saisi sanoa.... hahhaa... ei saisi kyl nauraakaan...

Jenni kirjoitti...

Moi ihanat ihmiset! Oloni on syömisen ja päikkäreiden ja näiden kommenttien jälkeen mainio. Leikkeleet ei harmita (paitsi koiraa, joka ei saanut niitä) eikä Tampereen rumuus junasta katsottuna.

Jospa: karmea tilanne. Ihan takapuolesta. Hakkasit varmaan päätä seinään, jossa on naula. Niin minä olisin toiminut, mutta minähän olenkin rakentavien ratkaisujen ihminen.

Kirvesti: on mulla sellainen tracker ja blogilista väittää samansuuntaista lukemaa. Pitääköhän paikkaansa? Olen huomannut, että vaikka blogia luetaan, tekstit ovat sellaisia, joita ei ehkä ole helppo kommentoida. Mun pitäsi varmaan kirjallisuustieteilijänä tietää miksi, ja vaikuttaa asiaan.

Saara: totta munassa saa sanoa! Ja nauraa. Joskus tekisi mieli jopa itkeä. Hitto, miksi radanvarsille ei tehdä mitään? Hämeenlinnan seutu Tampereen suunnasta on ainoa poikkeus ja siksi asun Hämeenlinnassa.

Jenni kirjoitti...

Sana "idiootti" oli muuten kirjoitettu väärin. Tosi säälittävää multa.

Jenni kirjoitti...

Kirvesti! Käyhän täällä ihan sikapaljon enemmän porukkaa, kuin blogilistan mukaan. Herraisä. Latauksia on päivässä sen verran, mitä blogilista väittää. Tietysti, sehän laskee vain kauttaan käyvät. Moni tulee muualta.

Olenko muuten sanonut, että blogilista on ärsyttävä?

celia kirjoitti...

Kuka ihmeen Satu Tuomisto...? Piti ihan googlata, ennen kuin selvisi, mille raivoat. ;D Minä osaan nimittäin suodattaa jotkut tiedot itsestäni jälkiä jättämättä.

Mariskoolit ovat raivostuttavia. Niitä tuppaa meidän huusholliin joululahjuksina. Joku on nimittäin keksinyt, että sellaisia pitää olla ihan joka kodissa, jopa meillä.

Ja siinä ymmärrän sinua hyvin, että haluat valaa sen lattapään, joka särki pyöräsi. Niin minäkin tekisin, jos joku erehtyisi koskemaan rakkaimpaan aarteeseeni.

Jatka vaan samaan malliin. Sinun blogisihan tämä on. :)

Jenni kirjoitti...

Kiitos Celia. Noissa mariskooleissa on vaan se, että ne ovat ihan omaostamia. Välillä ihan tuohdun, että olen niin pöliä. Onneksi niitä voi kuitenkin antaa lahjaksi (kiäh kiäh)!

Kyllä raivoaminen puhdistaa.

Kirvesti kirjoitti...

Niin. En ole ikinä edes oppinut käyttämään internettiä tommosten palvelujen avulla, joilla jotenkin "tilataan sisältöä", RSS-feed ja tommoset listat sun muut. Kirjotan vaan osotteita palkkiin ja käyn niissä joissa muistan käydä. Luulen että suurin osa tekee näin.

Jenni kirjoitti...

Kirvesti: niinpä. Itsekin seuraan paria blogia ihan näpyttelemällä osotteita. Minusta fiidien seuraaminen on jotenkin turhaa: en minä Niin Paljon informaatiota tarjoa. En halua olla niin hyvin perillä. Aina ja kaikkien kanssa, kaikkialla.

Jenni kirjoitti...

Ei tarjoa, vaan tarvitse. Freud-setä!

Urpo kirjoitti...

Se oli kauniisti sanottu. Kaikki.

Jenni kirjoitti...

Kiitos Urpo! Minä ja raivoni valkohehkuinen liekki suorastaan punastumme.