lauantaina, helmikuuta 23, 2008

It had my name on it!


Toiset ostavat heräteostoksina esimerkiksi kenkiä, toiset reiskan sadan litran akvaarioita. Tuo ihan upouusi allas tuli paikalliselle eläintarvikkeiden hovitoimittajalleni asiakaspalautuksena, koska silikonit oli asennettu huonosti ja se vuoti. Sain altaan puoleen hintaan.

Silikoonaus, sehän on suorastaan yksinkertaista! Altaasta tulee vivaario, eikä sitä edes tarvitse silikoonata uudelleen. Ei sillä etteikö muka joku silikoonaus onnistuisi, jos siitä tulee joskus akvaario, koska silikoonaushan on naurettavan helppoa. You get the picture.

Olen myös hankkinut lannoittamatonta turvetta (suoritus sinänsä), koristeellisia karahkoita, kukkaruukkuja ja muovibambuja. Etana tulee huomaamaan, että se on odotettu perheenjäsen! Ehkä ripustan vivaarion taustalle pieniä ilmapalloja ja serpentiinejä ja tekstin, jossa lukee "Tervetuloa, limainen ystäväni".

Ni voisko joku panna vaikka kommentin, että mistä voi ostaa mini-ilmapalloja, joissa on kotilon kuvii?

Kuvassa on Jack Sparrow, joka jää pikkusiskolle.

5 kommenttia:

celia kirjoitti...

Äkkiäkös sinä askartelet etanankuvat tavallisiin ilmapalloihin, vaikkapa tussilla. :)

Vivaario-akvaariota voi käyttää myös pienoiskasvihuoneena. Jos niin kuin etanasi päättääkin karata vihreämmille laitumille.

Minja kirjoitti...

Minä luin tuosta ensin, että "tervetuloa, ilmainen ystäväni". :D

Jenni kirjoitti...

Toivotaan, että saan kasvatettua altaaseen niin vihreän niityn, että etana viihtyy... _etsii tusseja_

Minja: limainen mutta kallis:D Siis Dear.

Moira Luv kirjoitti...

Ah, darn! Nyt tuli viba, sehän onkin Davy Jones, koska Jackilla on se vaurioitunut sarvi! Aaag, sun pitää korjata se heti!

Jenni kirjoitti...

Oh deer, oh deer. Davy Jones:D