lauantaina, helmikuuta 16, 2008

Apteekkarisetä, tämä burana on rikki!


Onko mahdollista, että ihmisellä on muka kolmipäiväisiä päänsärkyjä? Voiko burana olla tehoamatta, jos ihminen ei ikinä syö särkylääkkeitä? Voiko pienet fibat hormoneissa aiheuttaa "tiloja"?

Esimerkiksi sellaisia tiloja, joissa itkuraivari, totaalinen uupumus & paljaalla lattialla depressiivisenä makaamiseen sekä uskomaton toimintatarmo yhdistyvät?

Syön nyt taloussuklaata ja juon kahvia, koska olen taloussuklaa-suodatinkahvi -dieetillä. Ihailen myös neljääkymmentä eri puolille asuntoa sijoitettua lilaa tulppaania ja mattoja, jotka eivät tosin ole ihan puhtaimmasta päästä, mutta ne kaikki ovat olleet eilen pari tuntia pakkasessa ja niitä on kopistettu ja harjattu tarmokkaasti. Niissä on terve hehku, sanoisi naistenlehden toimittaja.

Ei, hyvät rakkaat ihastuttavat lukijat. Minulla ei todellakaan ole mitään muuta asiaa. Vuohella ja kukolla on tässä kertomuksessa lähinnä dekoratiivinen funktio. Tosin ne vastaavat omalla tavallaan kysymykseen "Onko mahdollista?"

On on.

7 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Hedari voi olla viikonkin, ja vain nauraa buranoille, mokoma. Etenkin jos se on hormonaalista alkuperää. Ja sitten tietysti migreeni ei normaaleista särkylääkkeistä juuri piittaa - eikä sen aina tarvitse olla veretseisauttavan kamalaa ja tappavaa jyskytystä, vaan lievempääkin mallia on, joka kuitenkin vaatii migreenilääkkeet toetakseen.

Säryn alkuperästä voi muuten päätellä paljon sen perusteella missä ja miten se tuntuu.

Karpalo kirjoitti...

Eräs vaihtoehto on että sulla on just meneillään sama virus kuin mulla. Tosin jos ei ole muita oireita, niin voihan se olla muutakin.

Mulla on nyt särkenyt päätä kaksi ja puoli vuorokautta ja lääkkeitä olen syönyt kuin hevonen ja kokoajan alla jyskyttää pieni kipu.

Virukseen mulla viittaa se että on sitä yleistä lihaskipua, joka tuntuu erityisesti mahamakkaroissa. Myös pientä pahoinvointia on ollut jonkun verran ja äärimmäisen lievää kuumetta.

Piikkari kirjoitti...

Minusta kuulostaa aivan siltä että te olette kaikki raskaina. Toivottavasti paranette pian!!

Kimmeli kirjoitti...

Kolmen päivän kaahea peätaati on minulle arkipäivää ja voin vakuutttaa, etten ole raskaana. Se on just sitä, että en oo huomaavinanikaan sitä v.....maista jyrkytystä, joten se vaan kiristää otettaan, just niin kauan, että kun se kolmas päivä koittaa, on valmis juoksemaan pää edeltä seinään - jos jaksaisi...silloin viimeistään suostun ottamaan migreenin täsmälääkkeen. Siihen asti on köyhänä vaan säästänyt ja kuvitellut, että kyllä se siitä. Lääkäri on sitä mieltä, ettei tarttis kärsiä sitä kolmea päivää...

Jenni kirjoitti...

Moi kaikki. Onko näiden kommenttien tarkoitus lohduttaa? :D En ole raskaana, hoidan täällä päätä vaaleanpunaisella kuohuviinillä ja aion selvittää, onko kyseessä virus...

Jenni kirjoitti...

Piikkari on söötti. Ha! Sanoinpas...

kimmeli kirjoitti...

Ei siua tarvii lohduttaa, ku siulla on itelläs siihen niin loistavat keinot:) *skoolaa sherryllä*