sunnuntaina, kesäkuuta 10, 2007

Ilpo ja terveelliset elämäntavatJuhlimme perjantaina päättynyttä muuttoa hörppimällä vaaleanpunaista skumppanjaa ja mässäilemällä törkeän rasvaisilla juustoilla. Jossakin vaiheessa iltaa joukkoon soluttautui kuokkavieras: se mateli lautasen reunalla ja törrötteli uteliaasti sarviaan.

Hellyimme - lähinnä siksi, että otus oli niin pikkuinen, että siirsimme sen lautaselle salaatinlehden palasen kanssa, ylösalaisin käännetyn juomalasin alle. Seuraavana päivänä Ilpoksi ristitty etana vapautettiin hellästi luontoon.

Vast' edes salaatin pesuun kiinnitetään parmpaa huomiota.

* * *

Osa työkavereista on osallistunut firman järjestämään julatespimppaan ja ilmeet ovat olleet kuin vastakääntyneillä. Milloin selkäranka on kuuma, milloin lonkkaluut osoittavat eteenpäin. Kaikilla tuntuu olevan loputonta energiaa säteilevä "keskikohta".

Olen itsekin kiinnittänyt huomiota siihen, että kävelen kippurassa ja jännitän turhia lihaksia. Hartioiden sijaan pitäisi pitää vatsa neliönä ja napa selkärangassa: sillä tavalla selkäkään ei olisi niin notkolla ja väsyisi ja kipeytyisi niin nopsaan. Kesämaanantiaisin voi osallistua linnanpuiston ilmaiseen jumppaan. Ehkä menen. Terveellisiä elämäntapoja tukee sekin, että tein todellisen kirpputorilöydön ja ostin adidaksen torsion -lenkkat seitsemällä eukalla.

Säästyneet rahat hupenivat kylläkin työkaverin kanssa terassilla jättiläispatonkiin ja pariin kaljaan.

2 kommenttia:

minh kirjoitti...

Julatespimppa aloitettu täälläkin- jälleen kerran. Landella jumppasin ja venyttelin laiturinnokassa ja havaitsin luontaisen notkeuteni kadonneen jonnekin puolen vuoden aikana. Heti kotiintultua kaivoin pimppa-dvd:n esiin aloin vääntämisen. Heti tuntuu terveemmältä ja positiivisemmalta. Nyt julistan kaikille, että minä "harrastan" pilatesta. Saa nähdä, kuinka kauan...
-minh-

Jenni kirjoitti...

Työkaveri - käännyttäjä - poltti mulla laittoman pimppa-dvd:n, täytyy varmaankin kokeilla, että ymmärtää päivän puheenaiheet.