torstaina, huhtikuuta 12, 2007

Kot'


No niin, nyt meillä on kolme huonetta ja heittiö - oma. Huh. Vavisuttaa. Pyörryttää. Ravistaa. Heikottaa. Varsinkin, kun ajattelen muuttoa. Tai lainan määrää. Tai mitään, mikä nyt ylipäätään liittyy, etäisesti tai läheisesti asunnon ostamiseen, siinä asumiseen ja... niinku. Oleskeluun sisätiloissa, jotka ovat Omia.

Ajattelen parveketta. Ajattelen voimakkaasti vaaleanpunaista pelargoniaa ja taittotuoleja. Laventelinsinisiä taittotuoleja. Ja sitten ajattelen itseäni ja ukkosta kököttämään niille taittotuoleille ja juomaan ämpärillisiä sangriaa tai saavillisia cafe au lait'a pelargonian katveeseen.

Ravistaa, ai että ravistaa. Mahanpohjassa on iso, väkivaltaisesti räpistelevä trooppinen perhonen, jolla on karvainen kroppa. Liiallinen ihanuus on epämukavaa, varsinkin kun asuntokuumeen jälkimainingit huuhtovat rantaan myös oikean flunssan. Kuumeessa on se hyvä puoli, että on kuin huumeessa. Pakkaamisesta tulee psykedeelistä - ainakin, jos aloitan sen tänään.

10 kommenttia:

--KATA-- kirjoitti...

Häh, ettekö te just muuttaneet?! Vai kuluuko aika jotenkin kauhean nopeasti? What ever, hienoa ja onnittelut asunnon omistajille!

Wilhelmiina kirjoitti...

Huii, hienoa! Onnittelut! Ja tuo parveke-idea kuulostaa aivan ihanalta. Ajattele myös kesäaamuja ja aamukahvia parvekkeella auringonpaisteessa (jos se on siis aamuauringon puoleisella seinällä). :)

Harmi muuten, ettei edes IKEA:ssa myydä sellaisia koottavia parvekkeita jotka vois ripustaa parvekkeettomien residenssien ikkunan alle. Mä ostaisin heti. Parvekkeeton asunto on jotenkin niin... puutteellinen. Höh.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudelle Kodille!! Hetken se hirvittää, mutta sitten siihen tottuu. Kyllähän vuokrakin on joka kuukausi maksettava. (Kai ;)?)

Onnea myös yhdistysuralle ja Kurkkuvoileiville, jotka tänään olivat sivulla 13...

reetta, joka ei saa jätetyksi kommenttia antitätinä

Jenni kirjoitti...

Heippa murut! Kata: onhan tässä muuteltu. Mutta nyt pitäis tahdin tyssätä kun asutaan omassa. Ja aikakin kyllä kiitää.

Wilhelmiina: patentoi ja myy äkkiä Instant Ikea-parveke:D Tulet äkkirikkaaksi ja voit ostaa asunnon, jossa on espanjalainen kattoterassi.

Reetta: bongasin kurkkuvoileivät ja kiitos toivotuksista. Oma lätty kauhistutti niin, että viitsin lukea jutut vasta monta tuntia myöhemmin. Mihin sitä päänsä...

Riikka kirjoitti...

Onnea uuteen tupaan! Ja missäköhän pääsee äänestämään? Siis hallitukseen menijöitä? :)

Jenni kirjoitti...

Moikka Riikka! Pitäisi poiketa siellä ja antautua juoruiluun:) Miten lie tuon äänestämisen kanssa. Pitääkö sua lobata?

antitäti kirjoitti...

Hei!!! Mua pitää lobata!! Yksi kerä Hjertesockia Wetterhoffilta riittää mainiosti :)...

Jenni kirjoitti...

Antitäti: justiinsa. Ja minkähän väristä.

Anonyymi kirjoitti...

Kai teillä nyt on se vilkutusparveke, josta voi tervehtiä kansanjoukkoja elegantisti (itselle) vilkuttaen?

Wilhelmiinan Instant IKEA-parveke kuulostaa aivan loistavalta. Siitä voisi tehdä myös Le pour Instanté IKEA-ranskalaisen parvekkeen, joka olemattomuudessaan on kuitenkin tavallaan viehättävä.
-Brandon-

Jenni kirjoitti...

Anonyymi ameriikanserkku: joo, juurikin sellainen, missä voi seisoa ja vilkuttaa kämmen itseensä päin. Kävin katomassa The Queen -elokuvan ja Osaan Maneerit.