keskiviikkona, helmikuuta 21, 2007

Varjelkaa selustanne, esiteinit!


Esipuberteettiset [väsynyttä päänpuistelua, silmämunien pyörittelyä ja dramaattinen huokaus]. Jostakin - mahdollisesti koulun sukupuolivalistuksen yhteydessä - he saavat kondomeita. Mutta kertokaa minulle, mitä mahtaa liikkua esipuberteettisen henkilön mielessä, kun hän avaa kondomin, rullaa sen käteensä ja lääppii sillä kunnankirjaston ikkunoita? Ei ainakaan se, että selän takana saattaa juurikin sillä hetkellä seisoa lomaileva kirjastonhoitaja, joka on piipahtamassa asiakkaan ominaisuudessa kirjastossaan.

Esipuberteettiset pinkovat melko nopeasti, jos heitä kirittää huutamalla.

* * *

Olen käyttänyt lomapäivän tutkimalla asunnonmyynti-ilmoituksia, soittelemalla erinäisille isännöitsijöille (millaisia PTS:a* asunto-osakeyhtiön suhteen mahtaa olla) sekä lähestymällä kainosti ja punastellen pankkia (God dag. Ge mig pengar). Asunnon pitää olla kaupungissa, ei missään metsään rakennetussa getossa - olkoonkin niiden hinnat huokeammat - ja talon pitää olla kaunis. Ellei se ole, se ei kuitenkaan saa olla susiruma. 1970-luvulla tehtiin vain susirumia taloja. Ajateltiin, että tehdään tympeä laatikko. Sitten raavittiin niskaa ja mietittiin, että perskeles, se olisi vielä rumempi, jos se olisi ruskea-harmaa. John Irvingin teoksessa Kaikki isäni hotellit, Dairy Schoolin urheilujoukkueen värit ovat syvä kaakao ja hopea. Koululaiset kutsuvat värejä paskaksi ja kuolemaksi.

Ja mitäs muuta vielä? Niin, asunnon pitää olla kolmio, koska kahden romuhamsterin yhtälö on pienemmässä asunnossa kestämätön. Ja melkein kaikki muu onkin sitten hienosäätöä. Kuten se r-juttu, jota saa, kun myy itsensä pankille.

* * *

Koillistuuli on muuten ihan pyrstöstä.

*Asunto-osakeyhtiöslangissa Pitkän Tähtäimen Suunnitelmat

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olisinpa halunnut olla todistamassa tuota tapahtumaa :D "Juokse esiteini, juokse!" Vaan en tiedä pitäisikö olla onnellinen siitä, ettei esiteinillä ollut kondomille muuta käyttöä vai surullinen siitä, ettei hän tiedä mihin sitä pitäisi käyttää...
-Brandon-

Jenni kirjoitti...

Ehkä se menee niin, että kun kondomille ei ole mitään muuta käyttöä, sillä tehdään jäynää. Myös vedellä täytetyt ovat viime aikoina olleet varsin suosittuja.

Anonyymi kirjoitti...

Jos se oli se Vedä Käteen :)? Kirjaimellisuus maailman palkka...

reetta, joka ei saa jätettyä kommenttia antitätinä (sensuuri iski?)

Jenni kirjoitti...

Reetta:D niinpä niin...