keskiviikkona, tammikuuta 17, 2007

Vaanivat kyökkipsykot ahdistavat[Tähän alkuun kattava valikoima erilaisia kirosanoja]

Miten voikin yksi ainoa ihmisenrepale pilata toisen päivän? Saada olon ihan raa'aksi lehtipihviksi? Usein nämä torspot ovat vielä niin empatiakyvyttömiä, että tuskin edes huomaavat. En tiedä kumpi on vastenmielisempää, se, että joku on tarkoituksella ilkeä, vai se, että joku on niin puusilmä, ettei kykene edes tajuamaan, milloin ärsyttää tai loukkaa.

Tunnen yllättävän ja valitettavan monta empatiakyvytöntä psykopaattia.
He ovat hurmaavia ja fiksuja ihmisiä, joita ei paskaakaan kiinnosta, ovatko he kävelleet ylitsesi. Heillä on aivoissaan alue, jolle he eivät suostu menemään, ja sen alueen nimi on Toisen Tunteisiin Eläytyminen. Kai se johtuu jostakin traumasta, elämänvaiheesta, jossa tunnekylmyydestä on tullut selviytymiskeino, mutta täällä kynnysmattotasolla EI voisi juuri vähempää kiinnostaa.

Tällä hetkellä paras selviytymiskeino kyökkipsykopaattien varalle on Väistä, Suojaudu ja Torju. Kyökkipsykopaattia ei voi parantaa, siksi kannattaa vetäytyä, jos se vain on mahdollista. Jos kyökkipsyko on joku läheinen tai tuttu, kannattaa yhteydenpito supistaa minimiin. Kyökkipsyko ei muutu, joten viisainta on hävittää puhelinnumero ja lopettaa myös puhelimeen vastaaminen: onhan selvää, ettei kyökkipsyko soita sinulle siksi, että häntä kiinnostaisi sinun kuulumisesi, hän soittaa, koska hän tarvitsee yleisön.

Huomenna menen radalle purkamaan aggressioita. Siinä saa autokoulun pirssi sellaista kyytiä että. Karistan systeemistäni kaikki hernelingot ja jatkan vahvana ja suoraryhtisenä.

Kuva on muuten Limingan taidekoulun tuote.

6 kommenttia:

Suojakänni kirjoitti...

Kuva on myös aivan kauhistuttavan peloittava!

Jenni kirjoitti...

Niinpä. Varsinkin nuo pekonin näköiset teepussit.

Wilhelmiina kirjoitti...

Tiedän täsmälleen mitä tarkoitat. Minäkin olen tavannut muutaman.

Tai no, kukapa ei olisi.

Jotenkin kaikkein ärsyttävintä on tietää, että kun he lopulta maalaavat itsensä kunnolla nurkkaan ja hankkiutuvat todellisiin hankaluuksiin, niin he eivät kuitenkaan ikinä tajua sitä, että se johtuu heidän omasta veemäisestä käytöksestään ja torspoiluistaan. Sen sijaan ovat täysin äimistyneitä ja tyrmistyneistä siitä, että maailma(/ihmiset) on yhtäkkiä tällä tavalla epäreilusti pettänyt heidät, vaikka he eivät ole koskaan tehneet kenellekään mitään pahaa.

Eli mitään oppimista ei voi tapahtua. You know what I mean?

Kyökkipsykopaatti on oivallinen termi, taidanpa ottaa sen itsekin käyttöön. Kiitos. :)

Wilhelmiina kirjoitti...

PS: Teepussithan ovat pelottavia. Ihan tosi.

Olivia kirjoitti...

Kiva kun täsmensit tuota kuvaa. Se siis onkin taideteos! Luulin meinaan, että nuo punaiset ovat jonkun ihmispolon irtileikatut umpisuolet. Tai vaihtoehtoisesti jonkun piennisäkkään istukat.

Jenni kirjoitti...

Wilhelmiina: nappiin. Kyökkipsykopaatti on erehtymätön ja paska maailma vain on häntä vastaan.

Olivia, piennisäkkään istukat? Voi olla... siltä ne näyttää Enemmän.