sunnuntaina, marraskuuta 19, 2006

Huu"Beware the Boogie-Man" on Screamin' Jay Hawkins -henkinen ATC. Löysin kirpputorilta pahvilevyllisen tuollaisia naamio-koristeita, joiden takana on taivutettavat metalliliuskat. Naamoilla on ilmeisesti ollut tarkoitus koristella laukkuja tai vaatteita... mene tiedä.

Screamin' Jay taas on afroamerikkalainen muusikko, joka otti valkoisen miehen ennakkoluulot ja pelot mustia kohtaan villin esiintymisensä ja musiikkinsa polttoaineeksi: hän pukeutui teatraalisiin poppamies-vaatteisiin, kiljui ja pyöritteli silmiään kuin transsissa ja piti esiintyessään mukanaan kepin päähän pistetty pääkalloa (nimeltään muuten Henry). Hawkins esiintyi myös elokuvissa, hän näyttelee hotellin portieeria Jim Jarmusch -elokuvassa "Mystery train"... Viimeisimmän tiedon mukaan hän jätti jälkeensä peräti 75 perillistä. Myyttinen hahmo kaiken kaikkiaan. Ja kuinka virkistävää ja esimerkillistä ottaa ennakkoluulo ja ratsastaa sillä auringonlaskuun!

* * *

Mahtaakohan tätä blogia sattumoisin lukea muuten joku rautainen koiraihminen, joka tietää jotain rotikoista? Natoni 7-vuotias terve, peruskoulutettu ja kiltti narttu etsii kotia kokeneiden koiraihmisten luota. Perheeseen on tullut lapsi, eikä aktiiviselle otukselle ole enää tarpeeksi aikaa. Koira on tottunut muihin koiriin: perheessä on myös sheltti. Pistä viestiä kommenttilaatikkoon ja huom, vain jos sinulla on vankkaa kokemusta rotikoista, kyseessä kun ei ole mikään puudeli, jonka voi ongelmatilanteessa vaikka nostaa kainaloon.

4 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Aah, Screamin' oli täyttä rautaa, onnistuin näkemään hänen keikkansa joskus 80-luvulla. Rrrautaa! I put a spell on you!

Anonyymi kirjoitti...

Läheinen ystäväni on rotikkaihminen ja tuntee paljon kaltaisiaan. Voisin vihjaista sinne suuntaan jotain. En lupaa onko siitä mitään iloa, mutta voin kokeilla.
-Brandon-

Jenni kirjoitti...

Susu, I'll put a spell on YOU! Ha ha. Upee tyyppi.

Brandon: tosi mukavaa, kyselemme itse kennelliiton rotikkayhdistyksen kautta. Toivotaan ja pidetään kouristuksenomaisesti peukkuja, että tytteli pääsee kunnon kotiin. Sähköpostinihan sulla onkin.

Kitsuko-san kirjoitti...

Jenni, RekkuRescue välittää myös Suomalaisia kotia vailla olevia koiria. *vinks vinks*