perjantaina, lokakuuta 20, 2006

Tsyykkausta kyökin puolella

Nukun taas törkeän pitkään. Kunnon luterilainen nousee kesät talvet kuudelta ja lähtee tunniksi sauvakävelemään, siis ennen aamukahvia. Huono luterilainen vötkyilee kymmeneen, laiminlyö koiraa ja yrittää paikata syntejään harjoittelemalla häthätää kuorostemmaa, mutta huomaa, etteivät aivot suostu silläkään hetkellä käsittelemään sävelkorkeuksia.

Olen liikkunut viikon väärällä jalalla. En viitsi lietsoa itseäni kiukkuun ja tilittää kaikkea, mikä on mennyt tavalla tai toisella vituralleen, koska sellainen ei vain ole hedelmällistä. Sen sijaan aion maksimoida onneani ja luetella heti viisi asiaa, jotka ovat hyvällä mallilla:

1) Kahvi on jumalattoman hyvää.
2) Kahvin juotuani pääsen taas kohtuullisille kierrosluvuille.
3) Koira osaa avata nenällään eväskorin läppäkannen (näköjään) ja sehän on merkki älystä ja kekeliäisyydestä ja aktiivisuudesta.
4) Osasin itse asentaa koneeseen INTERNETIN. Olen siis 200%:sti enemmän IT-Guru kuin vuosi sitten, jolloinen en osannut.

[koira pois sielä eväskorilta, heti]

5)Talvivaatteet on haettu, koskapa tuo iso pahvilaatikko on tuossa reitillä. Hyvä! Ei tarvitse palella ja laatikkoa väistelemällä tulee elastisuutta ja lihaskuntoa. Siivoamatta jättäminen on sellaista köyhän naisen julatespimppaa (terveisiä Minhille).

No niin, parempaa perjantaita, beibet!

1 kommentti:

minh kirjoitti...

Haa, olet maksimoinut kunnonkohotuksen ja lihaselastisuuden harjoittelun siivoamatta jättämällä! Hyvä vinkki! Meitsi pimppais ittensä nyt töihin, vaikka blogimiittikin olis ja kaikki menee ja minä en...><
-minh-