tiistaina, lokakuuta 17, 2006

On tiistai, vaikka pitäisi olla maanantai, siksi en ole päivittänyt

Kävelen muina henkilöinä neljättätoista tuhatta kertaa modeemin ohi ja vilkaisen sitä vaivihkaa ja kas, and there was light, kotonamme on Internet! Ennen äiti kysyi miksi en ole soittanut [no ei kysynyt, koska olen aina ollut ahkera soittelija, pikemminkin "miksi taas soitat"], nykyisin hän kysyy [siis soittaessani] mikset ole päivittänyt. Sata vuotta sitten, hän olisi kysynyt miksen ole kirjoittanut: ympyrä sulkeutuu kun kirjoitetaan online.

Mies vanheni vaivihkaa vuodella ja sai bootsit, päivällisen ja tatulaatio on tilauksessa. Hengissä oloa on juhlittava ja mitä kauemmin sinnittelee, sen komeammat pileet. Jos eilen pöydässä oli kinkkupiirakkaa ja juustokakkua niin kymmenen vuoden päästä talutan sisään rusettikaulaisen minisian, joka vetää kärryissä tahkojuustoa. Harkitsin lahjaksi kissanpentua, mutta en ehtinyt löytää tarpeeksi huonotapaista ja pörheää: mitä iloa kissasta on, jos se on hyvin kasvatettu ja rauhallinen? Kissan tarkoitus on tulla keskipisteeksi ja tuhota arjen rutiini. Kissat ovat mustia aukkoja.

Miten voi olla tiistai, kun eilen oli sunnuntai?

3 kommenttia:

--KATA-- kirjoitti...

Tuosta tiistaista. Sitä minäkin kummastelen. Kohta on kai taas Joulu.

Anna kirjoitti...

Nappiin todettu kissoista. Ei-kissaihmisethän valittavat kissan arvaamattomuudesta, se kun voi kehriä ja pöhriä ensin ja raapaista ja sylkäistä sitten kylmästi perään.

Se on kissan tarkoitus. Ja siksi arvostamme sen suosionosoituksia sitäkin enemmän.

jospa kirjoitti...

Niin, ja miten nyt keskiviikkona voi olla selvästi perjantai? Keskellä viikkoa alkavat lomat on kivoja mutta sekoittavat sisäisen kellon totaalisesti!