maanantaina, heinäkuuta 24, 2006

Maanantaina ukkoskuuroja ja mykkiä puhelimia

Napostelin kanasalaattia parvekkeella ja seurustelin ukkosen kanssa. Kunnes se änkesi epämukavan liki. En pelkää ukkosta, mutta kun salama iskee viereen, niin normaaleilla reflekseillä varustettu emäntä lyö maihin ja vetää naiset ja lapset mukaansa. Onneksi paikalla ei ollut kuin puolikas kanasalaatti ja kojootti: kumpikin selvisi vähäisin vammoin.

Ex-yxiö (anteeksi kaikki, joiden sieluun sinäminä ei ole jättänyt vammoja, eli "vammoi") alkaa olla puts ja plank. Uusi lukaali taas twist ja shake. Voisiko joku matemaattisesti suuntautunut selittää, kuinka pieneen yksiöön mahtuneet tavarat täyttävät vaivatta tilavan kolmion? Tämä ongelma on naisihmisten yleisesti tuntema ja huolella dokumentoitu ja silti niin perin huonosti tunnettu. Vähän niin kuin pallosalamat ja miesten logiikka. Apropos: hei Sinä Mies, joka omistat matkapuhelimen ja osaat käyttää sitä. Kuljeta sitä mukanasi ja vastaa siihen, ettei vihitty armas vaimosi ala kuvitella, että Sinut on perinyt hukka, vienyt halla tai vietellyt portto. Suosittelen myös, että mikäli Sinulle tulee odottamattomia työmenoja, soitat syrämmesi valitulle ja ilmoitat. Hälytysajoneuvojen aiheuttaman hysteeriset kohtaukset aiheuttavat vuosittain mittavia aineellisia vahinkoja. Minusta tulisi luultavasti surkea äiti: olisin ensimmäisen 25 vuotta huolesta kouristuneena ja kuolisin ennen eläkeikää johonkin stressiperäiseen sairauteen.

2 kommenttia:

Herkku kirjoitti...

Kas, siinäpä yksi syy, joka on puoltanut vapaaehtoista lapsettomuuttani. Joutuisin huolesta hourulaan jo kenties lapsen ensimmäisenä elinvuotena, jos ylipäätään selviäisimme raskaudesta.

Jenni kirjoitti...

Jos aikamiehestä voi olla huolissaan niin miten jonkun rääpäleen kanssa pärjää!?! Hukkuu, eksyy, paleltuu ja nääntyy nälkään, ellei ole silmäin alla!