sunnuntaina, heinäkuuta 09, 2006

Käytös navakka, ilmassa ohutta yläpilveä, saunan lämpötilaan verrattuna helvetissä on lauhaa

Olen ollut viikonlopun ihan tilassa. Työskentelin vuosia sitten rättiliikkeessä ja ystävystyin toisen miestentekstiilimyyjän kanssa. Olemme viimeksi nähneet melkein kaksi vuotta sitten, mutta meillä on uskomaton ja outo sielunyhteys: luulisi, että soittelemme päivittäin ja näemme viikottain jne. Olen väsynyt, mutta onnellinen.

Myös Väinö on ihan puhki ja esittää eteisessä kynnysmattoa. Se on liikkunut tiivinä laumana ystäväni ja hänen miehensä koiran, Muskan kanssa. Myös kojooteilla on strange connection: ne nuuhkaisivat toisiaan ikään kuin kuuluisivat samaan talouteen ja alkovat tehdä kaikkia koirajuttuja täydellisessä yhteisymmärryksessä.

Grillasimme ja söimme kuin emme olisi ruokaa nähneet ja saunoimme ja juopottelisimme niin kuin maailmasta voisi viina ja saunat loppua. Ilta oli aivan liian lyhyt. Sovimme jo jatkosta: teemme pakettiautollamme pariskuntaretken Ikeaan! Kyllä. Vietämme siellä kahdeksan tuntia ja minä aion hiplata joka ikistä taloustavaraa ja hankkia saarekkeen. Ystävällänikin on saareke.

Suunnittelemme myös sikamatkaa Kanarialle: ensimmäisenä päivänä aurinkorasva on kielletty ja koko porukka palaa. Sitten liikumme vyölaukut heiluen, kirkuvan punaisina, possujuhlista toisiin ja puhumme vain suomea. Aah. Ystävyys ja sanaton yhteisymmärrys ovat ihania asioita.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

haa :D tuo aurinkorasvajuttu vain menee aina niin...se vain...tapahtuu!
-strangelove-