perjantaina, huhtikuuta 21, 2006

Katharsis

Poistan likaantuneita niteitä kirjastosta. Joku on selvästi ensin aterioinut ja käyttänyt Simo Hurttaa tarjottimena. Sitten hän on aivastanut suu täynnä eväitään, ruoan koostumuksen voisi selvittää helposti heikkotehoisenkin suurennuslasin avulla. Ruoka on ollut rasvaista. Ruoan jälkeen henkilö on polttanut ja savustanut samalla Simo Hurtan. Lopuksi hän on selvästi saanut ylensyönnin ja elostelun vuoksi verensyöksyn ja heittänyt henkensä niteen päälle. Ja ehkä hieman kuolannut menehtyessään.

Katson tahroja ja saan nautinnollisia inhon puistatuksia. Tällaisen niteen poistaminen on suorastaan katarttista.

Olen viikon talvilomalla ja edustan mieheni rinnalla maailman turuilla, joten en lupaa päivittää säännöllisesti.

7 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Puhdistavaa lomaa:)

Louhi kirjoitti...

Arvasinhan minä!!! : D Kirjastotädit syynäävät kirjojen väliin jääneet moskat ja luovat niiden avulla lainaajaprofiileja. : D

*poistuu hurjasti nauraen takavasemmalle*

-t kirjoitti...

Hähää! Peesaan Louhea :-D

(Oikeasti on ällöttävää saada kouraansa juuri tuolla tavalla kohdeltuja niteitä. Niitä on.)

Anonyymi kirjoitti...

sain (herkullisen?) mielikuvan siitä miten patologi irrottaa kiinnihyytynyttä teosta obduktion yhteydessä ja toteaa lääkärityyliin übercoolisti: "simo hurtta, n grammaa, myöhässä, palautetaan ylähärmän kirjastoon."
-strangelove-

Tui kirjoitti...

Jospa TIETÄISITTE miten kirjaston kiltit tädit lainaajaprofiileja tekevät...

Hyvää lomaa!

Liiolii kirjoitti...

Ostin kerran divarista hurskaan uskonnollisen kirjan ja lueskelin sitä hartaana, kun kirjan välistä tipahti valokuva jostain äijästä istumassa pytyllä... :/

Helen kirjoitti...

Hauskoja ovat myös kirjojen välistä löytyneet edellisten lainaajien kuitit. Miten ne ovat lainanneet tämän hyvän kirjan kanssa noin ihmeellisiä muita opuksia? Mahtaa olla tädeillä välillä naurussa pitelemistä.