sunnuntaina, maaliskuuta 26, 2006

Aineita ja kamoja


Miltein kaikki on korvattavissa, enkä ole erityisen uskollinen brändeille, joten jouduin todella miettimään tuotteita, joita on pakko olla kotona. Olen kosmetiikan suhteen myöhäisherännyt (eli en ole vieläkään tiedostanut läheskään kaikkia tuotteita, joita ilman ei voi elää). Viiden välttämättömän kosmetiikkatuotteen - system 4'in kosteuttavan hoitoaineen, vitaliksen, (itsensä L'Oreallille huoranneen) Body Shopin hamppuvoiteen ja natusanin talkin ynnä kaikkeen, paitsi sydänsuruihin ja kojootin ihottumaan tepisvän helosanin - keskellä lymyää turhamaisuuden kärmes. Eyeliner, ja aina kunnon siveltimellä. Ei silti, että joka viikkokaan sitä käyttäisin (erästä strippiä mukaillen: "Eipähän tule mellakoita").

Elinarvikepylpyrästä mustapippuri ja oliiviöljy ovat korvaamattomia. Niitä voi valella kaikkeen, paitsi jäätelöön. Mukana on vahvaa tulemista tekevä turkkilainen jogurtti ja täysksylitolipurkka. En nyt mainitse taloussuklaata enkä punaviiniä, koska haluan uskotella, etten käytä niitä päivittäin (tai sekaisin). Höh, elintarvikkeeni kuulostavat tylsiltä. Haluaisin voida sanoa, etten esimerkiksi voi elää ilman vastajauhettua espressoa tai limetinlehtiä tai että pakastimessani on aina kotitekoista lihalientä. Hah!Laukkuja on paljon, ja lempilaukun valitseminen tuntuu sydämettömältä. Pyöreä, vaalea laukku on rakas, koska olen saanut sen joululahjaksi mieheltä.


7 kommenttia:

Ziina kirjoitti...

ah, laukkufetistin pornoa;)Kahvallinen kukkalaukku on niin ihana että jos joku tulisi pimeällä kadulla tuollaisen kanssa vastaan niin ryöstäisin. "No niin, tyhjennäppäs se veska ja anna tänne, aivan rauhallisesti, tosson sulle siwan muovikassi tilalle."

Jenni kirjoitti...

Ha! Ja mulla on niitä KAKSI! Täytyy alkaa kuljettaa pippurisumutetta mukana kaiken maailman laukkuvampyyrien varalle... Ei vaan, kukkalaukuthan on ehtaa amerikankitchiä: tekokukkia muovin alla. On ollut ihan käsittämätön tuuri, että kohdalle on moisia tullut ihan kaksin kappalein ja erittäin sopuisaan hintaan. Voin hyvin kuvitella, että kun amerikantäti on moisen joululahjaksi lähettänyt, niin sitä on joukolla ihasteltu ja sitten sitä ei ole kukaan oiken rohjennut täällä harmaavarpusten maassa käyttää.

Anonyymi kirjoitti...

minä en ole koskaan tajunnut tuota laukkujuttua. jos joudun pitämään hetken jonkun ystäväni laukkua niin minulle lähes poikkeuksetta nauretaan, koska en vain osaa olla laukkujen kanssa. näytän häiriintyneeltä. mutta naiseuteni pelastaa pakkomielle kenkiin ;)
-strangelove-

Jenni kirjoitti...

No normaalistihan esiinnyn joko kulahtaneen kankaisen kauppakassin, virkatun jättilaukun tai repun kanssa, joten mulla ei ole tähän hätään kolmen kohdan "Näytä Luontevalta Laukun Kanssa" -ohjeistusta:) Rakastan myös kenkiä, mutta liikun oikeastaan aina vaelluskengissä.

viive kirjoitti...

Kaksi kukkalaukkua!, parempi tosiaan että hiot laukullapäähän-tekniikoita kevätiltojen varalle.

Hmm, tämän piti olla ihastushihkaus, mutta kääntyikin uhkailuksi, huu ja anteeksi. Pufh, ja kevätillat ovat sitä paitsi valoisia. En ole vielä oikein hereillä.. Mutta se kukkalaukku. On ihana.

Jenni kirjoitti...

Olen varoivaisesti iloinen ihastuneista kommenteista ja puristan tiukemmin laukunkahvaa...

Jenni kirjoitti...

Flickr ja Blogger eivät näemmä kommunikoi tänään, en tiedä näkyykö kuvat profiilissa ja blogissa muille - mulle ne ei näy...