perjantaina, lokakuuta 28, 2005

Niin ihanaa, että tekisi mieli kirkua

Jatkaisin ulko-asun editointi-kokeiluja ja muuttaisin värimaailman yhtenäiseksi suunnitleman [värisevällä vanhan naisen äänellä] "Valkea kuin lumi, punainen kuin veri, musta kuin eebenpuu" -mukaan, mutta koira huutaa, korppikotka-asento on todennäköisesti aiheuttanut kuluman niskaan ja joku hakkaa hartioitani pesismailalla. Läppärini sijaitsee ergonimisella painajaisvyöhykkeellä, tietokoneella ei voi olla vaarantamatta terveyttään.

Kokous

Meni odotusten mukaan. Vain yksi ilkesi sanoa ääneen, miten turhana kirjastopalveluja pitää. Kyllä! Se, mitä kuvittelit, on totta! Luemme töissä posket punaisina päivät pitkät Angelikaa, syömme suklaata! Vaativin tehtäväni tällä viikolla oli liimata kiiltokuvia satutuntilaisten satupasseihin! Viikon kohokohta oli, kun komea kirjaesittelijä kävi markkinoimassa Päätalon uusintapainoksia, kyllä me lainastontytöt oltiin niin purjeissamme! Olen opiskellut seitsemän vuotta yliopistossa Angelikan, suklaan, kiiltokuvien ja komeiden kirjaesittelijöiden takia! Huutomerkki!

Muistissani on aukko siinä kohtaa, jossa pitäisi olla reaktio lausahdukseen. Todennäköisesti löin jarrut pohjaan ja jähmetyin paikalleni suu auki. Niin reagoisin, jos auton ajovaloissa näkysi dinosaurus.

Pääasia on, että jousto oli minimaallinen. Lupasimme painaa vasemman etusormen lakatulla kynnellä - Kyllä! Lakkaamme myös kynsiä töissä lainastossa! - palvelutiskiin asennettavaa sähköoven nappia auditorion asiakkaille. Kieltäydyimme kuitenkin ottamasta vastuuta seurauksista, jos auditorion kysyjä ei sitten olekaan Sitoutumattomien Eläkeläisten pj vaan Puistojen Reiska ja hänen kuusi, huuruista kaveriaan.

Ei kommentteja: