sunnuntaina, heinäkuuta 04, 2010

Quality Product of Western Germany

AEG Kaffeeautomat Typ KF 2000 "Matula"

Kaksi keskenään ristiriitaista tendenssiä repii minua eri suuntiin. Nuukana kainuulaisena olen harkitseva kuluttaja, joka saattaa vuosia sietää esimerkiksi jotain rumaa, mutta toimivaa kodinkonetta, koska on väärin ja haaskuuta ostaa toimivan vehkeen tilalle uusi. Samalla, esteetikko minussa kärsii ja itkee verikyyneleitä.

Onneksi on kirpputorit. Löysin lauantaina torikirppikseltä käyttämättömän AEG KF 2000 kaffeeautomat -keittimen alkuperäispakkauksessa. Matulaksi ristimäni laitteen vesisäiliö ja kaadin ovat jena-lasia. Keittolevyn kromi tahraton. Kahdesta mystisestä painikkeesta toisen tehtävä on huutaa hirvittävällä äänellä, kun vesi on valunut vesisäiliöstä.

Juuri, kun olin tehnyt surutyön, päättänyt viedä nykyisen, toimivan, ruman, ysärikahvinkeittimeni kierrätyskeskukseen ja valmistaa kaikki kahvijuomani vast'edes pressopannulla, joka tekee parempaa kahvia, ja vie pienessä keittiössämme vähemmän tilaa ja on sievempi.

3 kommenttia:

Markka kirjoitti...

Esteettisyys ennen käytännöllisyyttä! XD

Johanna kirjoitti...

On niin sinapinkeltaista teidän keittiössä, että tulee ihan lapsuus mieleen :D Enpä muuten olekaan tiennyt, että joskus on ollut sellaistakin kuin Johanna-kahvia?!

Norppa kirjoitti...

Onnea Matulan johdosta! On hieno! :)