tag:blogger.com,1999:blog-6666411.post110450073499949753..comments2023-10-15T10:35:57.139+03:00Comments on Jemory: -smack-Jennihttp://www.blogger.com/profile/06928013028264175234noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6666411.post-1105443913007815942005-01-11T13:45:00.000+02:002005-01-11T13:45:00.000+02:00Kiitos! Kalanperkaamisen tuska palkittiin, mutta t...Kiitos! Kalanperkaamisen tuska palkittiin, mutta täytyy sanoa, että kyseessä oli varsin ytimekäs laitos, varsinainen perinneherkku, jonka tyylistä en ole tänä tomaattimurskan ja pastan valtakautena maistanut.Jennihttps://www.blogger.com/profile/06928013028264175234noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6666411.post-1105372918793794912005-01-10T18:01:00.000+02:002005-01-10T18:01:00.000+02:00Paras ruuanlaittotarina pitkään aikaan. Kiitos.Paras ruuanlaittotarina pitkään aikaan. Kiitos.Kleohttps://www.blogger.com/profile/04821065889761647944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6666411.post-1104502493180969722004-12-31T16:14:00.000+02:002004-12-31T16:14:00.000+02:00Kala-allergikkona voin muistuttaa, että vorschmack...Kala-allergikkona voin muistuttaa, että vorschmackin saa tehdyksi ilman kalaakin. Anjovis ja anjovisliemi lienevät silliä tavallisempia valintoja.Jari Sedergrenhttps://www.blogger.com/profile/08256567318059061400noreply@blogger.com